Vorige week dinsdag was een doodnormale dag zoals de anderen. Ik ben vroeg aan het werk gegaan en daarna ben ik naar de sportschool gegaan voor een lekkere work out. Onderweg naar huis ben ik eerst nog even langs een vriendin gegaan om samen een theetje te drinken en om naar onze favoriete serie te kijken. Later op de avond was het weer de hoogste tijd om richting huis te gaan, want ik moest weer vroeg op voor werk. Echter ben ik veel later gaan slapen dan dat ik me had voorgesteld. Toen ik in de avond onderweg naar huis was, ben ik in een verkeersongeluk beland. Het ging ineens heel hard regenen en mede daardoor is een andere auto in een slip terecht gekomen en tegen mij tot stilstand gekomen. Ondanks het niet mijn schuld was, had ik wel te maken met lichamelijke klachten en natuurlijk wat materiële schade.

Een grote deuk in mijn auto

Wat betreft de materiële schade ben ik er redelijk goed vanaf gekomen. Er zat echter wel een grote deuk in mijn auto en er was ook wat lakschade. De deuk is door de autogarage eruit gehaald en mijn motorkap is daarna opnieuw gespoten in de kleur van mijn auto. Daarnaast is er een grote kras op mijn telefoon gekomen vanwege het ongeluk. Mijn telefoon zat in een standaard die vast gemonteerd is aan mijn airco. Ik zet mijn telefoon altijd in deze standaard, want zo kan ik goed de navigatie bekijken en de radio bedienen. Naast een scheur in mijn broek heb ik verder niet meer materiële schade dat door het ongeluk is gekomen.

Een bezoekje gebracht aan de dokter

Naast de materiële schade die ik had opgelopen, had ik na het ongeluk ook wat lichamelijke klachten. Op de avond van het ongeluk merkte ik nog niet zo veel, dat kwam pas later toen ik wakker werd. Ik voelde een stekende pijn in mijn onderrug en ik wist zeker dat het geen spierpijn was. Mijn moeder adviseerde mij om een bezoekje te brengen aan de dokter, zodat ik zeker wist wat er aan de hand was. Uit het onderzoek bleek dat ik een whiplash heb opgelopen. Daardoor heb ik veel ziektekosten opgelopen en heb ik vervolgens een juridisch proces aangespannen. Tijdens het juridisch proces heb ik contact opgenomen met een letselschade advocaat in Utrecht. Deze persoon ondersteunde mij en gaf mij veel advies wat betreft de rechtszaak. De rechtszaak heb ik overigens succesvol kunnen afsluiten.

Laat een reactie achter