In deze tijden van crisis gaat het niet met alle ondernemers slecht. Het verplichte thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat de aanschaf van computeraccessoires en ergonomische bureaustoelen gigantisch is gestegen. Ook doe het zelf zaken zijn de omzet flink stijgen omdat men massaal tijd over heeft voor de tuin of de laatste klusjes in het huis. Voor de bedrijven in de branches die floreren is het wellicht tijd om uit te kijken naar een nieuw kantoor. Het kantoor moet immers genoeg ruimte bieden voor de groei die het bedrijf doormaakt. Daarom delen we vandaag tips die jouw kantoor een upgrade geven anno 2020. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een flinke investering maar dan heb je ook wat. En niet voor even maar voor de lange termijn. Het voordeel van vloerverwarming is dat de warmte gelijk is verdeeld voor de gehele ruimte. Overal in het kantoor zal er sprake zijn van een aangename temperatuur. Mocht dit niet het geval zijn dan gaat verhogen of verlagen van de temperatuur een stuk sneller dan met reguliere verwarmingen. De warmte is niet alleen beter verdeeld, de temperatuur is sneller aan te passen met als gevolg dat je bespaart op stookkosten. Je benut in je kantoor de energie dus optimaal en bent duurzaam bezig. Daarnaast creëer  je een strakke look doordat er geen verwarming meer aan de oppervlakte zichtbaar is. Met een beetje geluk heb je zelfs ruimte vrijgemaakt voor een paar extra werkplekken. 

Led verlichting voor sfeer en stijl 

Een andere musthave voor een modern kantoor is led verlichting. Led verlichting is net als vloerverwarming een investering die je kosten helpt besparen. Het licht is zuinig maar toch zeer helder en fel. Daarnaast is het in vele vormen verkrijgbaar zodat je de juiste uitstraling kan meegeven aan je kantoor. Ledstrips zijn helemaal hot. De meest simpele ruimte krijgt een moderne uitstraling. Daarnaast zijn ze vaak ook smart waardoor je vanaf je mobiel van kleur kunt doen veranderen. Met een paar drukken op de knop is je kantoor helemaal klaar voor de vrijdagmiddagborrel. 

Weg met de oude spullen

Er zijn ook spullen die transformatie van je kantoor niet zullen overleven. Vaak zitten hier nog voldoende bruikbare spullen bij. Oude computers, beeldschermen of tafels kunnen prima hergebruikt worden. Voor het verzenden van grote hoeveelheden is het vaak handig om een pallet verzenden. Bij boekuwzending kunnen ze je hier prima mee helpen.

Laat een reactie achter