Elk jaar blijft het weer een uitdaging. Je wil iets leuks halen voor je man z’n verjaardag maar je krijgt weer een kort en bondig antwoord waar je niks mee kan. Toch wil je blijven verrassen, daarom hebben we in deze blog de zeven leukste cadeau’s voor hem op een rijtje gezet. 

Bierpakket

Een bierpakket doet het altijd goed. Tegenwoordig zijn er steeds meer kleine (speciaal) bierbrouwerijen waardoor er elk jaar weer genoeg keuze is om een nieuw biertje te proeven. Brouwerijen stellen zelf een pakket op met lekkere biertjes uit het eigen assortiment of kies voor een veelzijdig bierpakket met verschillende biertjes van meerdere brouwerijen. Zo valt er altijd wel een nieuw biertje te ontdekken. 

Grillmeester

Als de temperaturen stijgen en de zon steeds meer door komt, betekent dat maar één ding: Barbecuen! Met een bbq-pakket maak je elke man blij. Van een gehele bbq tot alleen een messen zetten. Er is genoeg keuze om de bbq-skills van je man up-te-graden met tools, recepten, workshops of een gehele nieuwe bbq. 

Een nieuwe geur

Het is niet alleen lekker voor je man maar ook voor jezelf. Een nieuw luchtje doet het altijd goed. Elke man heeft wel een favoriet luchtje of het wordt tijd voor een nieuwe. Regelmatig zijn er aanbiedingen van grote merken te vinden in de fysieke winkels maar ook online. Het liefst test je ze eerst zelf natuurlijk dus daarom is langs de winkel gaan altijd een goede keuze.

Tuingereedschap

Wil je al een tijdje dat de tuin wordt opgeknapt maar het gebeurd maar niet? Koop tuingereedschap waar je man iets mee kan. Zo kan hij geen smoesje meer verzinnen over dat hij niet de juiste spullen hebt en kan jij straks weer genieten van je tuin. 

Tickets voor de wedstrijd

Een avondje naar de voetbal of naar een leuk concert kan nooit kwaad. Gun je man een avondje weg en geef hem twee kaartjes voor zijn favoriete voetbalclub. Een avond met de mannen valt altijd goed of maak er zelf een gezellige avond van door met z’n tweeën op stap te gaan. 

Een goede hap

Mannen worden altijd blij van een goede maaltijd. Verras hem met een diner bij een restaurant voor een romantische avond. Ben je een ster in de keuken? Maak iets onvergetelijks en geniet samen thuis. Er is geen enkele man die een met liefde bereid diner niet waardeert.

De droom van iedere man 

Dit is wel het coolste cadeau wat jij je man kan geven. Huur een exclusieve auto waar je een uur of een dagdeel in kan rijden. Er gaat niks boven de ervaring van het rijden in een Lamborghini of Ferrari. Rijden in een supercar is de droom van iedere man!

Laat een reactie achter