Ik ben deze week verhuisd en woon nu in een prachtig appartement. Alles is af, aangesloten en in elkaar gezet. Eigenlijk rest mij nog één taak en dat is het selecteren van de juiste internet en tv provider. Ik vond het altijd ontzettend lastig om een goed en totaal beeld te krijgen van alle aanbieders, totdat ik Providercheck heb ontdekt. Bij Providercheck kun je internet en tv vergelijken tussen ontzettend veel verschillende aanbieders. Ik heb hierdoor een goede keuze kunnen maken en ik wil je daarom ook graag een aantal tips geven. Deze tips kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste provider, zonder dat je teveel betaald. Ik heb gekozen voor een abonnement met een hoge internetsnelheid, maar zonder een al te uitgebreid tv-pakket. Ga van tevoren na waar je zelf de voorkeur aan geeft! Ondertussen zit ik er namelijk goed bij en kan ik al een aantal dagen genieten van mijn nieuwe internet en tv abonnement.

Selecteer de goedkoopste internet en tv provider

Je zult het vast al hebben gemerkt, maar de prijzen tussen verschillende aanbieders kan enorm variëren. Waar je bij bijvoorbeeld T-Mobile of KPN het ene bedrag betaald, kan het zo zijn dat je bij Ziggo of Tele 2 een veel voordeliger of juist duurder abonnement afsluit. Er zijn meerdere factoren waardoor de prijs kan verschillen en ik zal er hier een aantal benoemen. Ga van tevoren bijvoorbeeld goed na welke internetsnelheid je prefereert. Zo zijn er abonnementen met 20 Mbps download snelheid, maar ook met 50 of zelfs 100 Mbps. Niet iedereen heeft 100 Mbps nodig en daarom zou het zonde zijn als je dit pakket afneemt maar je het niet gebruikt. Ook zijn er veel verschillen in TV extra opties zoals Live pauzeren, Begin Gemist of Video on Demand. Deze opties zijn allemaal heel mooi en werken fantastisch, maar als je het toch niet gaat gebruiken zou ik een aanbieder selecteren die je hier niet extra voor laat betalen. Ook het aantal zenders tussen internet en tv providers wisselt sterk. Ga na of je echt alle zenders nodig hebt of dat je ook uit de voeten kan met een stuk minder zenders.

Ik heb dus Providercheck gebruikt omdat ik hier een ontzettend goed overzicht kon vinden van alle aanbieders, prijzen en opties inbegrepen per abonnement. Vraag jezelf dus eerst af wat je allemaal nodig hebt voordat je een keuze maakt. Zo kun je een stuk gerichter zoeken naar internet en tv en betaal je niet onnodig voor opties die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Succes met de zoektocht en geniet daarna van je aankoop!

 

Laat een reactie achter