Een nieuwe iPhone betekent meestal een nieuw hoesje en nieuwe accessoires. Wat voor hoesje iPhone 13 Pro gebruik je? En gebruik je voor de iPhone 13 Pro Max een iPhone 13 Pro Max hoesje? Welke andere nieuwe accessoires zijn er? Dat lees je in dit artikel.

Wat voor hoesje iPhone 13 Pro gebruik je?

Met de komst van de iPhone 13 Pro zijn er veel nieuwe hoesjes uitgekomen en andere nieuwe accessoires. Het is aan te raden om bij een nieuwe smartphone een bijpassend hoesje te kiezen, zoals hoesje iPhone 13 Pro. Ze zijn er in allerlei nieuwe kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals siliconenrubber, transparant plastic en leer. Een hoesje iPhone 13 Pro wordt voorzien van MagSafe, waardoor het mogelijk is om met andere accessoires samen te werken die ook MagSafe bevatten. Helaas kunnen niet de oude iPhone hoesjes gebruikt worden want iedere iPhone heeft de knoppen of de camera weer net op een andere plek zitten.

IPhone 13 Pro Max hoesje en andere cases

Een iPhone 13 Pro Max hoesje van de iPhone 12 Pro Max is achterstevoren wel compatibel. Helaas komt dan de uitsparing van de camera net niet overeen. Het is dus beter om een nieuw iPhone 13 Pro Max hoesje aan te schaffen. Je kunt tegenwoordig de nieuwste hoesjes online bestellen of deze in een telefoonwinkel kopen.

Andere iPhone accessoires

Met de komst van de iPhone 13 Pro zijn er ook andere accessoires die je kunt aanschaffen naast het hoesje iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max hoesje. Zo is er een nieuwe screenprotector, speciaal voor deze telefoons gemaakt. Deze is krasbestendig, en door de installatiekit kan de screenprotector moeiteloos op het beeldscherm worden geplaatst. Door de nieuwe coating worden vingerafdrukken voorkomen en houd je jouw iPhone dus vlekvrij. Daarnaast zijn er nieuwe siliconen hoesjes. Zo'n hoesje heeft een zachte voering van microvezel, waardoor hij extra bescherming biedt tegen het vallen, schokken en andere ongelukken. Ook zijn er nieuwe Airpods Pro uitgekomen. Deze hebben nu een ruis-onderdrukkende functie waardoor je het geluid veel beter ervaart. Het bevat een goede pasvorm dankzij de zachte siliconen. Daarnaast is er een draagbare oplader uitgekomen, deze heeft een celcapaciteit van 20.000 mAh waarmee het een groot aantal Apple apparaten kan opladen. De oplader is zo uitgerust dat er meerdere apparaten tegelijk opgeladen kunnen worden, hij bestaat namelijk uit twee USB-poorten. 

Laat een reactie achter